Rolo zavese kao zaštita od sunca

Rolo zavese kao zaštita od sunca.

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Rolo zavese kao zaštita od sunca su idealne za sve svetle ili sunčane prostorije. Prvenstveno kada pričamo o zaštiti od sunca moramo napomenuti da uvek treba obratiti pažnju na kvalitet rolo mehanizma. Postoji veliki broj modela rolo platna koji je veoma efikasan u ovoj nameni. Rolo zavese se mogu poručiti za bilo koji stambeni ili poslovni enterijer.

One se veoma jednostavno ugrađuju i koriste se svakodnevno. Aluminijumski rolo mehanizam je tu da obezbedi dodatan kvalitet prilikom svakodnevnog korišćenja. Osim što sam mehanizam možete poručiti u jednoj od četiri osnovne boje, moramo Vam napomenuti i neke druge detalje.


Pravu zaštitu od sunca na Vašem prozoru pruža zapravo rolo platno. Svako platno je dizajnirano na unikatan način. Neki modeli su prugasti i imaju po sebi tanke linije u materijalu. Drugi modeli su providni jer su napravljeni od lakih materijala. Treći modeli su blackout modeli koji totalno zamračuju prostoriju u kojoj se boravi.


Sve rolo zavese kao zaštita od sunca Vas mogu potpuno zaštititi. Bitno je za početak da odredite koliko želite da Vaš enterijer zamračite. Uvek savetujemo da sve dezene pogledate na licu mesta. Naše rolo dezene možete pronaći u preko stotinu različitih materijala i modela na nekoliko lokacija u Beogradu.


Uvek izaberite modele koji se slažu uz Vaš enterijer. Mi Vas svakako uvek možemo savetovati prilikom izbora oko svakog modela. Kupci će kasnije izabrane zavese koristiti i gledati svakodnevno na prozorima. Zato nemojte žuriti već odvojite vreme za kvalitetno biranje Vaših novih rolo ili zebra zavesa. To je proizvod koji se ne kupuje svakodnevno i zato ga izaberite veoma pažljivo.


ROLO ZAVESE KAO ZAŠTITA OD SUNCA I SPOLJAŠNJE PRAŠINE

Sigurno Vam se puno puta desilo da ste poželeli da otvorite Vaš prozor ali niste mogli zbog spoljašnje prašine. Ukoliko živite u većem i urbanom gradu ova pojava je skoro pa svakodnevna. Problem na jedan način možete rešiti tako što ćete ugraditi rolo mehanizam. On će u većoj meri neutralisati spoljašnju prašinu tako što ćete ga spustiti do same ivice prozora.


Na taj način će sve čestice prašine udarati o površinu materijala i tu se zadržavati. Ovaj model zaštite se podrazumeva za sve rolo modele iz naše ponude. Bilo da se radi o providnom ili neprovidnom materijalu, način zaštite je potpuno isti. Možete u isto vreme osvežiti Vaš prostor po želji bilo da je u toku dana ili noći.


Što se tiče brisanja prašine sa rolo zavesa, to je veoma jednostavna procedura. Sva spoljašnja prašina ili spoljašnje naslage će se zadržati na samom materijalu. Nakon toga je dovoljno da uzmete suvu i mokru krpu. Prvo pređite preko materijala suvom krpom kako bi pokupili površinski sloj prašine. Nakon toga uzmite mokru krpu i mlakom vodom prebrišite celo platno. Za sam kraj suvom krpom obrišite vlažne delove platna i tako ćete završiti celu proceduru čišćenja.


Ovo možete ponavljati svakodnevno jer materijali od kojih se sastoje naše rolo i zebra zavese su veoma kvalitetni. Istrajnost materijala je isto tako primarna u našoj ponudi. To znači da ih možete svakodnevno koristiti ili prati na način koji smo Vam objasnili. Svaki naš model se sastoji od plastificiranog platna koji je veoma otporan na sve spoljašnje uticaje. Rolo zavese kao zaštita od sunca i prašine su pravi izbor za Vas.


ROLO ZAVESE SU ODLIČNA ZAMENA ZA ROLETNE

Postoji mnogo stambenih objekata koji nemaju roletne na svojim prozorima. Roletne nekada mogu da budu skupa investicija. To se podrazumeva ukoliko imate veći broj staklenih površina. Neki stanovi ili poslovni prostori jednostavno nemajumogućnost postavljanja roletni na njihove prozore. Zato postoji alternativa za takve situacije u vidu određenih dezena rolo zavesa.


Rolo mehanizmi mogu da budu veoma zahvalni. Oni se jednostavnim pokretom vertikalno spuštaju ka dole ili gore. Možete ih postaviti na visini koja Vama potpuno odgovara. Postoje dva načina spuštanja i podizanja sistema. Prvi način je pomeranje na lančić dok je drugi pomeranje klikom na dugme. Bilo koji način da izaberete sam proces pomeranja je jednostavan.


Roletne sa spoljašnje ili unutrašnje strane se mogu jako brzo isprljati. Iz tog razloga su rolo ili zebra zavese popularnije od klasičnih modela roletni. One se ne mogu toliko brzo isprljati jer njihovo mesto stajanja je u unutrašnjosti prostorije. Rolo zavese kao zaštita od sunca su iz tog razloga veoma pogodnije za sve prozore.
To je olakšavajuća okolnost zbog samog čišćenja i svakodnevnog održavanja. Ponovo napominjemo da su svi naši sistemi zavesa efikasni protiv spoljašnje svetlosti. Antialergijski su i ne oduzimaju puno Vašeg vremena prilikom čišćenja.


Postoji veliki izbor kvalitetnih modela i dezena za rolo zavese. One mogu izgledati mnogo lepše nego spoljašnje roletne. Na Vašem prozoru mogu biti zakačeni jednobojni, šareni ili print dezeni svih rolo modela. Svaki dezen platna je antibakterijski i montira se na unurašnjem delu Vašeg prozora.


Bilo koji model rolo zavesa pravimo po tačnim merama. Na taj način se možemo prilagoditi svakoj dimenziji koja Vam je potrebna. Ako imate problema prilikom merenja, možete nas kontaktirati i mi ćemo Vam svakako pomoći. Svaki prozor može da ima jednu elegantnu i kvalitentu rolo zavesu radi ulepšavanja Vašeg boravišnog prostora.


VREME TRAJANJA MEHANIZAM ZAVESA

Dosta pitanja koje nam postavljaju naši kupci je koliki je zapravo rok trajanja mehanizam zavesa. Mi ćemo svakako pokušati da Vam što detaljnije damo odgovor na ovo pitanje. Svaka naša rolo zavesa se proizvodi od kvalitetnih i proverenih materijala. Najbitnije je da imate kvalitetnu osnovu za normalno funcionisanje svih mehanizam zavesa.


Pravi mehanizam je uvek napravljen od čistog aluminijuma. Ovaj metalni materijal se ne može saviti ili deformisati usled čestog povlačenja. Veoma je bitno da se mehanizam kvalitetno montira kako ne bi ispao iz ležišta. Kvalitetan mehanizam može trajati čak i preko deset godina ako se pažljivo rukovodi sa njim.


Platno predstavlja samu površinu svakog rolo ili zebra modela zavesa. Rolo zavese kao zaštita od sunca i spoljašnjih uticaja su primarna funkcija svih sistema. Platno može biti u svim bojama, šarama ili dimenzijama. Kako bi rok trajanja bio isti kao i za mehanizam, morate se pridržavati određenih pravila.


Nemojte nikada neglo vući mehanizam za podizanje jer se platno može na taj način pocepati. Uvek se trudite da redovno održavate model platna koji Vam je postavljen. U principu je svaki način održavanja isti ali neka Vam to zapravo služi i kao najbolje uputstvo za održavanje. Uvek koristite mokru i suvu krpu kako bi površina rolo zavese uvek bila čista. Nemojte platno dirati rukama ili gužvati ga jer se može desiti da ga nećete moći ispraviti kasnije.


Nikada nemojte koristiti parni čistač ili pokušati da operete materijal u veš mašini. Rolo i zebra zavese nisu namenjene takvom načinu održavanja. Ako to uradite platno će se skupiti i posle nećete moći da koristite mehanizam na pravi način. Ukoliko budete sledili ova pravila Vaš sistem rolo zavesa će moći da traje dugi niz narednih godina.


NAJBOLJI MODELI ROLO ZAVESE KAO ZAŠTITA OD SUNCA


Postoje mnogobrojni modeli rolo zavese kao zaštita od sunca. Uvek je bolje ako imate veći izbor, pogotovo kada je u pitanju nešto što ne kupujete često. Za zaštitu od sunca mogu služiti mnogobrojni modeli rolo i rimskih zavesa koji su u našoj ponudi.


Najbolji materijal za zaštitu od sunca je takozvani blackout model zavesa. On može da se koristi za rolo ili zebra mehanizme. Osnovna razlika je u tome što se za rolo mehanizme može naručiti kao jednobojno platno.


Za zebra zavese to može biti prugasti dezen koje se može podesiti po željenoj visini. Kod ove vrste zavesa postoje dva platna koja se istovremeno spuštaju i podižu. To znači da ih možete podesiti tako da svetlost prolazi ili ne prolazi kroz kupljeni sistem zavesa.


Tu su takođe i ostale vrste materija koje možete iskoristiti za zatamljivanje prostorije. Veoma su popularni i svi jednobojni dezeni koji mogu neutralisati sunčevu svetlost. Oni imaju na sebi označen nivo transparentnosti koji može da bude do trideset procenata. To znači da ne morate potpuno zamračiti vašu prostoriju već možete odrediti nivu svetlosti koji Vam odgovara.


Ostali prugasti materijali isto tako nude veoma lep i kvalitetan izbor za zamračenje prostorije. Rolo zavese kao zaštita od sunca su veoma efektne i popularne poslednjih godina. Nudimo Vam veliki izbor modela koji imaju drugačiji dezana i služe za zaštitu od sunca.


Savetujemo da sve modele pogledate na licu mesta u našim prodavnicama baš kako bi stekli pravi utisak. Kvalitet za rolo zavese stavljamo na prvo mesto i trudimo se da svim kupcima izađemo u susret.


POMOĆ PRI MERENJU I KUPOVINI ROLO ZAVESA

Naši zaposleni se trude da u svakom trenutku usluže naše buduće kupce na pravi način. Iz tog razloga Vam stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja ili sugestije. Ako imate problema sa merenjem površine prozora ili izborom prave boje, tu smoza Vas. Možete nam uvek poslati slike Vašeg prostora kako bi dobili naše mišljenje. To će i nama svakako olakšati posao jer ćemo detaljno moći da sagledamo sve aspekte Vaše prostorije.


Isto tako putem telefonskog ili video poziva možemo da Vam pokažemo sve modele i sve vrste mehanizam materijala. Ovu opciju možete iskoristiti ukoliko ste sprečeni da posetite naše lokale ili ne živite u Beogradu. Mi ćemo se potruditi da sve prikažemo na najprirodniji način kako bi ste dobili pravu sliku izgleda naših modela. Možemo poslati jednu ili veći broj različitih slika po Vašem ukusu.


Napominjemo da za sve veće stambene ili poslovne objekte nudimo i mogućnost dolaska na tačnu adresu. Sa sobom nosimo sve naše kataloge koji su aktuelni u prodaji. Isto tako vršimo merenje svih staklenih dimenzija prozora profesionalnim alatom.


Na Vama je samo da izaberete najbolju ideju i model rolo sistema koji se slaže uz Vaš enterijer. Sve ostale stvari prepustite nama i garantujemo da ćete biti veoma zadovoljni pruženom uslugom prodaje i montaže.


Rolo zavese kao zaštita od sunca se koriste za sve stanove, kuće, lokale ili poslovne prostorije. Rolo zavese se mogu montirati na svim prozorima koje se nalaze u Vašem prostoru. Ugradnja je veoma jednostavna i ukoliko budete želeli da promenite boju mehanizma, nećete imati problema. Dovoljno je da postavljeni mehanizam skinete sa ugradnih tiplova i zamenite ga novim. To možete uraditi sami i to bez pomoći majstora jer je naš način ugradnje univerzalan za sve mehanizme zavesa.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610