Dolazak na kućnu adresu

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Dolazak na kućnu adresu u radi merenja svih rolo ili zebra zavesa je nešto što naše preduzeće praktikuje godinama. Na taj način možete biti sigurni da ćemo sugerisati najbolja rešenja za prozore Vašeg stambenog ili poslovnog enterijera. Prilikom dolaska donosimo sve naše kataloge rolo ili zebra sistema zavesa koji se mogu uklopiti uz svaku vrstu enterijera.

Rolo zavese su kvalitetna dekorativna platna i mogu se proizvesti i ugraditi na nekoliko različitih načina. Možemo Vam ponuditi najlepše ali i najisplatljivije varijante koje se mogu složiti uz svaki stil enterijera. Posedujemo veliki broj kataloških uzoraka koji su dostupni u svim bojama.

Osim prezentacije gde Vam detaljno možemo objasniti sve prednosti i mane određenih modela, vršimo i tačno merenje. Na taj način precizno i profesionalno pravimo potrebne modele zavesa koje ćete koristiti narednih godina. Sve naše rolo ili zebra zavese izrađujemo po tačnim merama koje Vama odgovaraju. Usluge dolaska na kućnu adresu se ne naplaćuju i važe za minimalnu kvadraturu prozora od tri metara kvadratna.

PRECIZNO MERENJE UZ KVALITETNU MONTAŽU SVIH ROLO ZAVESA

Ukoliko se odlučite na neke od naših rolo ili zebra zavesa, nudimo Vam i uslugu montaže. Uz profesionalni alat i višegodišnje iskustvo naši montažeri mogu izaći u susret svih zahtevima. Montiramo svaki sistem zavesa na plafon, zid ili na bilo koju drugu površinu. Usluge montiranje nudimo i za sve veće ugostiteljske, poslovne, stambene ili kancelarijske prostore.

Ukoliko nemate ideju ili rešenje za Vaše prozore, pozovite nas već danas. Mi smo tu da Vam olakšamo celokupan posao u vezi izbora kvalitetnih rolo ili zebra zavesa. Uvek ćemo se potruditi da Vam prezentujemo najbolje uzorke iz asortimana.

Svi modeli rolo zavesa se mogu uraditi po tačnim merama koji će se uklopiti sa dimenzijom Vaših prozora. Za sva ostala pitanja u vezi izrade rolo ili zebra zavesa, budite slobodni da nas kontaktirate. Dolazak na kućnu adresu radi prezentacije i merenja mahanizama se zakazuje.

Pozivom na broj telefona: 069/690-610 možete zakazati vreme dolaska na Vašu adresu.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610