Zebra Zavese

Zebra zavese

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Zebra zavese su platna veoma modernog i savremenog mehanizma zavesa. Njihova osnova je prugasta i možete sami odrediti koju količinu svetlosti želite da propustite u vašu prostoriju. Zebra zavesa se može uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata. Zebra modeli zavesa se mogu podizati i spuštati pomoću mehanizma koji je izrađen kao lančić. On se može nalaziti sa leve ili desne strane mehanizma. Postoji i daljinski upravljač kojim možete spuštati i podizati zavese po potrebi.

 

 

Ove vrste zavesa vam nudimo u svim paletama boja različitih nijansi ali i različitim vrstama materijala. Zebra zavese se mogu poručiti sa ili bez zaštitne maske. Maska služi da zaštiti materijal koji je smešten i zamotan iznad prozora. Ova lepa maska može poslužiti i kao veoma upadljiv i lep dekorativni detalj Vaše prostorije. Za razliku od uobičajene bele boje zaštitnih maski naša firma Vam ih nudimo još u crnoj i sivoj boji.

 

Dizajn prati pruge koje mogu biti različitih širina. Prosečna širina pruga iznosi od devet do trinaest centimetara. Različiti katalozi ubrajaju i različite strukture materijala platna. Neki dezeni mogu imati glatke pruge dok drugi mogu imati reljefastu strukturu materijala. Svaki od modela dezena zabra zavesa je dostupan u svim bojama. Veoma su zanimljivi modeli za rolo zavese kod kojih boje prelaze iz svetlijih tonova u tamnije.

ZEBRA ZAVESE SU LAKE ZA ODRŽAVANJE

Moramo napomenuti svim budućim kupcima da su zebra zavese veoma jednostavne za održavanje. Sistem se sastoji od providnog i neprovidnog materijala. Obe površine imaju isti način održavanja. Moramo kazati da se ovi modeli zavesa ne mogu skidati i prati u veš mašini zbog osetljivosti materijala. Platno je sastavljeno tako da ukoliko ga jednom skinete, nećete uspeti pravilno da ga vratite.

 

 

Naš savet za održavanje ovih zavesa je univerzalan. Zebra zavesa ne upija mirise kao što su miris duvana, kuvanja ili miris spoljnih uticaja. Iz ovog razloga i posebne strukture materijala, one neće izgubiti svoj kvalitet dugi niz godina. Brisanje vlažnom magičnom krpom najbolje ćete očistiti platno i zadržati sjaj. Nakon brisanja vlažnom krpom obavezno pređite preko platna i suvom pamučnom krpom.

 

Rolo mehanizami su isto odličan izbor za vaš dom zbog lakoće održavanja i velikog izbora asortimana. Nudimo Vam i mogućnost izrade svih modela po porudžbini. Možemo Vam isporučiti zebra zavesu u preciznim dimenzijama koje odgovaraju vašem prozoru. Primamo sve vrste porudžbina, od komadnih do količinskih isporuka.

 

Budite sigurni da dobijate kvalitetne zebra zavese kojima sami raspolažete količinom svetlosti u Vašem stanu ili poslovnom objektu. Napravite lepu i prijatnu atmosferu sa dezenima koje možete u svakom trenutku preklopiti ili otvoriti. Konsultujte nas za pitanja i dopustite nam da napravimo spoj modernog i kvalitetnog za vašu kuću, stan ili poslovni prostor.

 

CENA ZEBRA ZAVESE: od 3.300.00 RSD do 5.300.00 RSD po m2.

MONTAŽA: Profesionalna montaža na svim površinama:

MODELI: U svim bojama i dezenima.

IZRADA ZEBRA ZAVESA PO TAČNIM DIMENZIJAMA

View the embedded image gallery online at:
https://www.rolozavese.rs/zebra-zavese#sigProId3821cef23b

 

 

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610