Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u sve moderne ili stilske prostorije. Ukoliko želite da izaberete moderno, savremeno i praktično, onda je ovo pravi izbor za prozor. Kada pomislimo na zavese često su nam u glavi svi klasični modeli koji se prostiru od poda do plafona. Nove rolo zavese za prozore možete koristiti na potpuno drugačiji način.

 

Prilikom merenja možete videti koja vam širina odgovara. Postoji mnogo različitih načina na koji možete ulepšati izgled prozora. Ukoliko je prozor u udubljenju onda savetujemo da izmerite od ivice do ivice zida. Na taj način ćete iskoristiti maksimalan prostor koji je dozvoljen za ovaj sistem zavesa.

 

Ako su vam prozori u ravni sa zidom, onda možete rolo platno malo proširiti. Nakada širi izgled materijala može dodati jednu notu estetike i stila u vaš enterijer. Sistem ne mora prelaziti previše preko zida već samo u onoj meri koja elegantno izgleda. Uvek možete izabrati širinu platna koja se prostire od jedne do druge ivice zida.

 

Kada merite visinu onda uzmite u obzir nekoliko detalja. Prvo morate znati da li mehanizam montirate u zid ili u plafon. Aluminijumski mehanizmi se mogu postaviti na svim površinama ali je bitno da budu pravilno montirani. Kutija gde stoji platno rolo zavesa može biti veoma teška. Zato morate biti sigurni da su vaši majstori uradili dobar posao prilikom kačenja.

 

Visina najviše zavisi od toga kakvu funciju želite da ovi mehanizmi imaju. Rolo zavese se ne moraju uvek stavljati do poda. Nekada se oni stavljaju do same ivice prozora. Uvek kod visine obratite pažnju na funkcionalnost mehanizma. Naš savet je da uvek pustite da bude maksimalno raspoloživa visina iz više razloga.

  

ROLO ZAVESE ZA PROZORE U SVIM BOJAMA

 

Kada birate boju rolo zavese za vaš enterijer uvek gledajte da se ona uklapa sa ostalim stvarima. Ponekada je potrebna samo jednostavna ideja kako bi stan, kuća ili poslovni prostor ponovo zasijao. Prozori su ogledala svake kuće i njih posebno treba ukrasiti lepim dekorativnim detaljima.

 

Rolo mehanizmi za prozore se mogu izabrati u gotovo svim bojama. Veoma jednostavne nijanse i dezeni naših boja se mogu uklopiti uz svaki stil enterijera. Popularne boje su uvek bela, bež ili siva. Ove tri nijanse su već tradicionalno na prvim mestima po izboru svih mušterija. Svaki poslovni enterijer se najviše i uklapa uz ove tri boje.

 

Veoma je bitno napomenuti da za neke boje postoji i više različih struktura materijala. Sitne prugice ili kockice su gotovo neprimetne iz daljine ali se na blizini vidi razlika. Naše tri najpopularnije boje se svakako mogu naći u različitim dezenima. Na vama je da izaberete najlepšu boju koja će se uklopiti u vašem prostoru.

 

Ostale boje koje su popularne su ljubičasta, zelena ili plava. Ove nijanse jednostavno mogu dati pravi akcenat prozorima. Prosto su toliko upadljive da će sigurno praviti razliku u odnosu na ostatak nameštaja. Veoma je bitno da posedujete još neki detalj u prostoriji koji će se uklopiti uz rolo zavese. Postoji mnogo mogućnosti koje se javljaju sa jarkim bojama rolo zavesa koje se stavljaju na prozor.

 

Ponekad može biti veoma teško mušteriji da izabere pravu boju. Mi to najbolje razumemo i zato smo tu za sva vaša pitanja. Uz naše konsultacije koje su potpuno besplatne možete uzeti pravu nijansu. Pošaljite nam slike prostora ili ih pokažite u našim prodavnicama. Mi ćemo sve detalje analizirati i prezentovati najbolje modele. Prepustite nama da vam suzimo izbor i posle ćete se lako odlučiti za pravi korak.

 

KAKO SE UGRAĐUJU ROLO ZAVESE

 

Ugradnja rolo zavese za prozore se mora obaviti profesionalno. Obzirom da se preko devedeset posto mehanizama kupuje sa lančićem za pomeranje ovo je bitna stavka. Usled svakodnevnog povlačenja može se desiti da se mehanizam otkači ako nije dobro montiran. Što su veće dimenzije i kutija je veća. To nekada može biti veoma teška konstrukcija.

 

Ugradnja se može izvršiti na nekoliko načina. Prvi i najpopularniji način je ugradnja u plafon. Ovo je najpraktičnije rešenje ukoliko za to imate mogućnosti. Plafon je uglavnom tvrde strukture i predstavlja idealno mesto za ugradnju. Ukoliko se desi da je plafon napravljen od gipsa onda se ugrađuju posebni tipolovi. Oni neće dozvoliti mehanizmu da ispadne i možete biti sigurni da će kutija biti čvrsto montirana.

 

Drugi način ugradnje je na zid iznad prozora. Danas postoji dosta enterijera čija je struktura za postavku ovih mehanizama idealna. Zid se isto tako uvek pravi od čvrstih materijala i postavka je veoma jednostavna. U ovom slučaju se koriste nosači na koje se mehanizam kači i postaje funkcionalan. Rolo zavese za prozore isto tako možete koristiti za montiranje na kutiju od roletni. Zbog posebnih nosača one se mogu veoma lako razmontirati i skloniti ukoliko bude potrebno.

 

Posledni način ugradnje je ugradnja na površinu prozora. Mi ćemo vas uvek savetovati da iskoristite neku od predhodnih mogućnosti. Montiranje rolo zavese u sam okvir prozora podrazmeva bušenje samog okvira. Ukoliko dođe do toga da poželite da ih skinete sa prozora, rupice morate prekriti ili zakripiti u boji okvira.

 

Bilo koji način montiranja da izaberete mi vam možemo pomoći. Vršimo profesionalnu montažu svih rolo ili zebra zavesa. Prepustite nama da završimo ceo proces isporuke i ugradnje. Na taj način garantujemo da ćete biti sigurni da se mehanizam neće otkačiti ili pokvariti usled čestog korišćenja.

 

ROLO MEHANIZMI SU DOSTUPNI U TRI BOJE.

 

Kada su u pitanju boje, uvek treba imati širi izbor. Nekada se neke nijanse jednostavno neće uklopiti uz ostatak enterijera. Mi nudimo tri osnovne boje rolo sistema koje se mogu uklopiti uz ostatak enterijera. Ovo daje mogućnost ne samo prilikom uklapanja već i samom izgledu mehanizma koji se može vama svideti.

 

Prva boja rolo zavese za prozore je bela. Ovo je univerzalna boja koja se uklapa uz sve. Najveći procenat plafona ili zidova je zapravo bele boje. Iz tog razloga možemo reći da belo uvek ide uz istu nijansu. Rolo zavese koje su u ovoj nijansi izgledaju veoma moderno i elegantno. Mogu se uklopiti uz većinu boja planta koje nudimo. Bež, zelena, roze ili siva su samo neke od nijansi koje su veoma kompatibilne sa belim sistemom mehanizma zavesa.

 

Druga boja je za rolo ili panel mehanizme je siva. Siva je dosta moderna boja i uklapa se uz sve veće staklene površine. Siva se može veoma lako uklopiti sa belim, crnim ili sivim platnima. Bilo da je u pitanju jednobojni materijala ili prugasti, sivi mehanizam je uklopiv. Ova nijansa mehanizama se najviše naručuju za poslovne prostore. Razlog tome je što je dosta moderna i radnom prostoru daje jednu notu ozbiljnosti.

 

Treća nijansa boje je crna. Ova boja je veoma popularna za sve ugostiteljske objekte koji su se odlučili moderan pristup opremanja. Uvek možete izabrati između crnog, bež, belog ili sivog platna za ovaj mehanizam. Popularnost ovih rolo zavesa kod mladih je velika. Savetujemo da se kod ovih materijala izrade prugasti dezeni sa modernim šarama. Na taj način ćete dobiti najbolje modele koji će uvek izgledati atraktivno.

 

PREDNOST KORIŠĆENJA ROLO ZAVESA

 

Postoji veliki broj prednosti zbog kojih se možete odlučiti za kupovinu rolo zavese. Mi ćemo nabrojati svakako neke od njih i objasniti vam zašto su one toliko tražene i popularne danas. Jednostvnost je prva i najvažnija karakteristika ovih zavesa. One se mogu namestiti kako vama odgovara uz jednostavno povlačenje lančića. Sami možete odrediti nivo svetlosti u prostoriji kao i vrstu materijala.

 

Ušteda vremena kod pranja je isto tako veoma bitna. Rolo zavese za prozore ne morate prati redovno kao klasične metražne zavese. One se ne peru u veš mašini i nije potrebno nikakvo sušenje. Veoma jednostavan način pranja i održavanja zahteva korišćenje dve krpe. Najbolje je krpe da budu u pamučne zbog maksimalne efikasnosti čišćenja. Vlažnom krpom prvo pređite preko cele površine platna i zatim prebrišite suvom krpom. To je veoma jednostavno čišćenje i ne zahteva puno vašeg vremena.

 

Higijena se isto tako uvek stavlja na vrh liste prioriteta. Kod rolo zavesa ne morate brinuti jer su one same po sebi antibakterijske. To znači da se na njima usled stajanja ne mogu naći bakterije. Na taj način izbegavate redovna čišćenja i pranja kao kod normalnih metražnih zavesa. Ova informacije je veoma bitna za sva one koji imaju problema sa disajnim organima. Osim kod odrasih iz ovog razloga se preporučuje da rolo zavese stoje i u dečijim sobama.

 

Rolo zavese za prozore iz ovih razloga su pravi izbor sa svaki moderan dom. Jednostavno ne možete pogrešiti prilikom kupovine jer postoje i različite novčane uštede. Kada kupujete klasične zavese, uvek uz njih morate kupiti i garnišne. Kod rolo zavesa ovo nije slučaj jer sam mehanizam ulazi u ukupnu cenu. Na taj način možete uštedeti novac prilikom opremanja vaših stambenih ili poslovnih prostorija.

 

KAKO NARUČITI ROLO SISTEME

 

Poručivanje rolo zavese za prozore je veoma lako i jednostavno. Prvo treba sagledati koji način kačenja je najbolji za vaš prostor. Uvek pogledajte da li je najbolje rešenje zid ili plafon. Kada to uradite onda morate uzeti tačne mere. Merite prozor celom širinom i dužinom. Širina je uvek različita i može se jednostavno odrediti. Savetujemo da kod svih sistema zavesa uzmete maksimalnu dužinu.

 

Ako imate problema da izaberete pravu nijansu, savetujemo da nas posetite. Mi ćemo vam pokazati sve naše uzorke platna koji su dostupni. Na taj način možete na licu mesta izabrati koja straktura i boja materijala se uklapa sa vašim enterijerom. Nakon toga ostaje odrediti da li će lančić za povlačenje da se nalazi na desnoj ili levoj strani mehanizma.

 

Način određivanja strane lančića je veoma jednostavan. Uvek se strana određuje tako što gledate iz vaše sobe ka prozoru. Budite isto tako sigurni da li mehanizam može da stane na plafon ili je potrebno zakačiti zavese na prozor. U tom slučaju merite samo površinu stakla. Računanje dolazi na kraju i tada množite širinu sa dužinom.

 

Napominjemo da je minimalna mera računanja jedam metar širine ili dužine. Što znači da rolo zavese za prozore ne možete računati ispod jednog metra ukoliko imate pola metra širinu otvora. Cena svih materijala je različita i zbog toga je najbolje da nas posetite i sve izračunate na licu mesta.

 

Ukoliko vam je lakše, uvek nas možete pozvati. Nudimo uslugu merenja za sve vrste objekata. Tu smo za sva opremanja koja spadaju u količinsku porudžbinu svih naših sistema zavesa. Za sve ostale informacije možete nas pozvati ili nam poslati poruku.

 

OPREMANJE SVIH VEĆIH OBJAKATA

 

Kao dodatnu uslugu možete iskoristiti naše rolo zavese kod opremanja većih objekata. Mi smo tu da dođemo, izmerimo, sugerišemo i isporučimo sve naše proizvode. Kod ovakvih opremanja pristupamo krajnje profesionalno i nudimo kompletnu uslugu montaže.

 

Kao jedna od pogodnosti je isto tako i popust koji se ostvaruje na osnovu poručene količine. Popust može iznositi od deset do dvadeset procenata, u odnosu na količinu poručenih mehanizama. Naši dizajneri su u ovom slučaju na punom raspolaganju. Možemo predložiti najbolja rešenja za sve vrste prozora.

 

Rolo zavese za prozore možete poručiti i veoma brzo ćemo ih izraditi. One predstavljaju najbolju zaštitu od sunca koja je veoma moderna i jednostavna za korišćenje. Veoma veliki izbor boja materijala će pomoći da izaberete efikasno rešenje. Sve modele rolo ili zebra zavesa možemo doneti u vaš prostor i napraviti selekciju.

 

Jednom kada postavite sisteme zavesa, budite sigurni da će oni trajati narednih godina. Zbog svoje jednostavnosti u korišćenju, one se ne mogu pokidati ili pocepati. Materijali su napravljeni od čvrstih vlakana koji su veoma izdržljivi. Možete uklapati određene širine i na taj način prektiri sve staklene površine bez ikakvih problema.

 

Pozovite nas i zakažite dolazak na vašu adresu. Sigurni smo da ćemo vam pomoći da napravite najbolje rešenje koje je isto tako isplativo. Iskoristite našu mogućnost besplatnih usluga dizajnera i postavite nam sva vaša pitanja. Vrlo rado ćemo odgovoriti na svako i dati vam našu sugestiju.

 

Rolo zavese za prozore možete izabrati i u našim prodavnicama u Beogradu. Određene kancelarije se mogu dizajnirati tako da imaju jednu teksturu materijala. Ostale kancelarije mogu imati neku drugačiju šaru ili boju platna. Isto tako je moguće sve prostorije u stanu osmisliti tako da budu raznovrsne celine. Vaši prozori će svakako ponovo zasijati i napravićete najbolji efekat ugradnjom rolo ilu zebra zavesa.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610