Slike rolo zavesa u prostoru

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Slike rolo zavesa u prostoru različitih stambenih ili poslovnih objekata možete pogledati u našoj galeriji. Ukoliko Vam se sviđa naš stil opremanja, pozovite nas i daćemo Vam najbolje ideje za uređenje Vašeg prostora.


Besplatno konsultovanje sa našim timom dizajnera za sve vrste objekata. Sve rolo ili zebra zavese su proizvedene po meri i ugrađene od strane naše kompanije.


Napominjemo da sve modele rolo zavesa posedujemo u svim bojama i veličinama. Dostupno je preko 200 različitih kataloških modela materijala uz više različitih boja mehanizama sa ili bez dekorativne maske.

SLIKE ROLO ZAVESA OD MODERNOG ILI STILSKOG PLATNA


Kako bi smo pronašli što bolje rešenje ili predložili neke unikatne ideje, nudimo Vam besplatnu konsultaciju prilikom svakog opremanja. Zebra, paketo, panel ili rolo zavese koje možete videti u našoj galeriji odabrane su od strane naših dizajnera.


Bilo da je u pitanju poslovni objekat, kancelarija ili stambeni prostor,naći ćemo rešenja koja će ukrasiti Vaše prozore. Napominjemo da nudimo i mogućnost dolaska, merenja i prezentacije svih kataloških uzoraka na Vašoj adresi.

 

Vršimo i profesionalnu ugradnju rolo ili zebra zavesa na plafonskim, zidnim i svim ostalim površinama. Budite sigurni da na taj način dobijate kompletnu uslugu opremanja na teritoriji Beograda ili Srbije. Naše slike rolo zavesa su tu da Vam vizuelno prikažu izgled određenog modela, koji možemo napraviti za Vaše prozore.

VIŠE RAZLIČITIH STILOVA OPREMANJA


Kako bi došli do najboljeg rešenja, uvek je bitno da nam napomenete šta želite da dobijete od Vašeg prostora. Da li želite Vaš stambeni prostor modernizujete ili da ga uklopite sa stilskim nameštajem.


Možda želite da Vaš poslovni prostor zamračite tokom trajanja različitih prezentacija ili od pogleda drugih kolega. U svakom slučaju Vi nam uvek možete reći sta je cilj opremanja, a mi ćemo Vam dati različite ideje.


Svaki materijal rolo ili zebra zavesa koje koristimo za opremanje ima određenu strukturu materijala. Neki modeli služe da zatamne prostoriju, neki da je učine svetlijom ili da je jednostavno osveže.


Prozori ulepšavaju svaku prostoriju i zato je bitno da rolo, zebra, panel ili paketo zavese uklopimo na najbolji način. Ako Vam se sviđaju slike rolo zavesa koje nudimo, iste takve možemo napraviti za Vaš poslovni ili kućni enterijer.

KAKO SMO IZABRALI BOJE I MODELE PLATNA ZA ENTERIJER


Kada dolazi do izbora boja platna za enterijer, moramo uvek obratiti pažnju na nekoliko stvari. Prva i osnovna stvar je boja i model nameštaja. Uvek ćemo obratiti pažnju da se dezen rolo zavesa uklopi sa izgledom nameštaja iz svake sobe.


Prilikom opremanja svakog enterijera kojeg možete videti u našoj galeriji slika, primećujete da smo obratili pažnju i na zidove. U današnje vreme postoji veliki broj različitih tehnika za farbanje zidova i zato pažljivo birajte platno za rolo zavese.


Pogrešićete ako uklopite prirodni dezen zebra zavesa sa svetlucavom bojom farbe na zidovima. Stil se uvek mora uklopiti sa nijansom ali i sa modelom određenog mehanizma zavesa. Zato ćemo uvek pre davanja svake ideje iskreno reći naše mišljenje.


Slike rolo zavesa u prostoru isto mogu pomoći da lakše izaberete pravi dezen ili model. Boja parketa je treća stvar koja može uticati na izbor platna rolo zavesa. Neki modeli parket podova se bolje uklapaju sa različitim pastelnim dezenima ili bojama. Bitno je da uvek znate da postoje različiti izbori za svaku vrstu opremanja.


POZOVITE NAS ZA SVA DODATNA PITANJA


Mi smo tu da sa velikim brojem različitih dezana, boja i modela ponudimo najbolji izbor. Uzmite u obzir da svaki mehanizam rolo zavesa može biti u beloj, bež, sivoj ili crnoj boji po izboru. To Vam daje još veću mogućnost da Vaš prostor dobije jedan poseban akcenat na starim ili novim prozorima.


Svi mehanizmi sa naših slika rolo ili zebra zavesa su urađeni po tačnim merama. Svaki proizvod je izrađen po tačnoj širini i visini koja je predhodno precizno i profesionalno izmerena.


Za sva ostala pitanja, slobodno nas možete pozvati ili nam napisati Vaš e-mail jednostavnim klikom na našu kontakt stranicu. Mi smo tu da svaki Vaš zahtev ispunimo ali i da Vam damo najbolje ideje. Bavimo se profesionalno dizajniranjem, izradom i montažom svih rolo, zebra, panel i paketo zavesa već dugi niz godina.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610