O Nama

O nama

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Mi smo tekstilni brend koji posluje na tržištu dugi niz godina. Naš asortiman smo sada obogatili ponudom rolo i zebra zavesa kao i ostalim mehanizmima. Nastojimo da svakom kupcu izađemo u susret sa novim idejama i željama prilikom tekstilnog opremanja enterijera. Kvalitet materijala platna i mehanizama uvek stavljamo na prvo mesto, kao i rok izrade.

 

Iako smo se specijalizovali za izradu metražnih zavesa, ušli smo u novo poslovno poglavlje. Naše višegodišnje iskustvo i bogata lista referenci nam daje potrebno znanje i preciznost na polju izrade svih vrsta zavesa. Naš tim dizajnera je tu da prihvati sve porudžbine i da ih efikasno realizuje. Veleprodaja rolo i zebra zavesa je aktivna i nudimo je prilikom opremanja svih većih objekata.

 

KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVA TEKSTILNA OPREMANJA

 

Osim mehanizam zavesa, posedujemo iskustvo u svim ostalim oblastima tekstila. Prodaja tapeta, posteljina, mebl štofova, garnišni i metražnih zavesa je naš svakodnevni posao. To nam daje mogućnost kompletnog opremanja i dekorativne adaptacije svih poslovnih ili stambenih prostora. Mogućnosti prilikom tekstilnog opremanja su neograničene. Naša obaveza je da vam predložimo prave ideje koje se mogu realizovati.

 

Besplatna izrada, isporuka i profesionalna montaža rolo zavesa su usluge koje vam nudimo. Tu smo da pružimo svaku vrstu poslovne konsultacije za bilo koji od naših proizvoda. Naš tim dizajnera poseduje višegodišnje iskustvo i može vam u svakom trenutku biti od koristi. Zatvaramo krug na ovaj način tako da naš kupac može biti siguran da je dobio kompletnu uslugu.

 

Kao jedna od prednosti naše kompanije je praćenje trendova u svetu. Svi modeli, dezeni i materijali su aktuelni, moderni i veoma traženi. Zbog toga budite sigurni da ćemo vam uvek pružiti ideje poslednjih modnih rešenja za uređenje enterijera.

 

Posedujemo više maloprodajnih objekata na teritoriji Beograda. Rolo zavese su odlična zaštita od sunca i služe da ulepšaju svaku prostoriju ili objekat., kao i ostale modele možete pogledati na nekom od naših prodajnih mesta. Svi modeli i dezeni mehanizama i platna su izloženi na našem veb sajtu.

 

Pogledajte našu veliku ponudu i izaberite neki od modernih i popularnih mehanizama današnjice. Biće nam drago svakom budućem kupcu izađemo u susret sa novim modelima rolo i zebra zavesa iz našeg asortimana.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610