Rolo mehanizmi

Rolo mehanizmi

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Rolo mehanizmi služe za zaštitu od sunca i dizajnirani su na moderan način. Pogodni su za sve vrste objekata koji imaju poslovni ili stambeni karakter. U našem bogatom asortimanu posedujemo mehanizme svih boja ali i različitih šara. Rolo mehanizmi se savršeno uklapaju u dnevnu, spavaću sobu, restoran, lokal ili kancelariju. Možete poručiti providne ili neprovidne dezene koji potpuno zatamnjuju ili propuštaju svetlost. Neprovidni materijali su pogodniji za prostore u kojima se traži intimnost. Providni se svakako koriste više u radnom prostoru.

 

 

Materijali za rolo zavese imaju određen nivo transparentnosti. To znači da je svaki model drugačiji i da je najbolje pogledati sve uzorke u našim prodavnicama. Na licu mesta možete analizirati sve dezene i boje. Struktura svakog modela je drugačija i zato savetujemo da ih opipate pre poručivanja. Neki dezeni su glatki, neki krući ali garantujemo da su svi kvalitetni jer potiču od poznatih svetskih brendova.

 

Rolo mehanizmi moraju imati zaštitu platna. Zato smo tu da ponudimo zaštitne maske koje su oble i napravljene od tankog metala. Maske se mogu ili ne moraju staviti, u zavisnosti od personalnog izbora. Napominjemo da je cena mehanizma sa maskom nešto viša u odnosu na one bez maske. Naši mehanizmi su aluminijumski i nude se u beloj, bež, crnoj i sivoj boji.

ROLO MEHANIZMI SU NAJBOLJA ZAŠTITA OD SUNCA

Ako želite jednostavnost i skladnost onda su ovo prave ideje za vas. Mehanizam platna daju prostoru minimalizam i neutralost koja je neophodna vašem domu ili poslovnom objektu. Platna koja se stavljaju na prozore mogu vam doneti i šarenolike ideje za vizuelni identitet prostora. Nemojte se plašiti promena jer rolo mehanizmi predstvavlja jednu savremenu notu u opremanju prostora svih vrsta.

 

 

Dizajnerska rešenja za prozore danas se u velikom broju opredeljuju baš za ovu vrstu materijala. Kvalitetno platno u sebi može da sadržati sitne pore, prugice, kružiće ili neke druge geometrijske figure. Šare i figure kod planta najbolje se mogu videti golim okom, kada se zagledate u njih. Svi modeli su različiti ali su napravljeni od istih materijala. To važi za sve sisteme koje možete naći na našem veb sajtu.

 

Osim što vam nudimo mogućnost merenja i montaže, naš dizajnerski tim je tu za sve vrste poslovnih konsultacija. Možemo vam pomoći prilikom usklađivanja boja sa prostorom u koji želite da ih ugradite. Ove vrste zavesa su veoma popularne u svetu i zbog efektnog stila naše arthitekte su počele da ih koriste. Zebra zavese isto tako daju mogućnost da napravite oazu mira u vašem domu ili radnu atmosferu u svom lokalu.

 

CENA MEHANIZMA: od 3.400.00 RSD do 5.400.00 RSD po m2.

MATERIJALI: Pes, Blackout, Nightout, Screen, Miror...

MONTAŽA: Vršimo uslugu montaže mehanizama.

 

IZRADA ROLO MEHANIZAMA PO TAČNIM DIMENZIJAMA

 

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610