Trakaste Zavese

Trakaste zavese

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Trakaste zavese su uvek bile dominantne u poslovnim objektima i lokalima. Ukoliko želite pravu zaštitu od sunca one su odličan izbor za kancelarijski prostor. Trakaste zavese su dizajnirane tako da svojim izgledom daju ozbiljnost vašem ambijentu. One su popularne decenijama unazad i taj trend se ne menja.

 

 

Ovu vrstu trakastih zavesa nudimo u svim osnovnim bojama. Najčešće se za poslovne prostore bira trakasta zavesa u beloj, bež ili sivoj boji. Ove tri nijanse se odlično uklapaju u sve tipove poslovnica. Materijali za ovu vrstu zavesa prave se od platna koji je kvalitetan i otporan. Ovo platno nije providno i zato možete u svakom trenutku zamračiti svoj prostor po želji. Njihova jednostavnost i praktičnost su ono po čemu se izdvajaju od svih ostalih modela za rolo zavese.

 

Trakaste zvese se postavljaju vertikalno i mogu se rotirati na stranu. Na taj način propuštaju određenu količinu svetlosti. One se pomoću lančića mogu raširiti ili skupiti po izboru. U zavisnosti od toga koliko svetlosti želite toliko ih možete i razgrnuti. To je veoma korisno kada su u pitanju ozbiljni poslovni sastanci što daje određenu notu ozbiljnosti i intimnosti.

TRAKASTE ZAVESE NUDIMO U SVIM BOJAMA

Trakaste zavese u našem asortimanu možete pronaći u dve širine. Prva širina iznosi osamdeset devet milimetara. Ona se najčešće koristi za prozore koji imaju uže staklene površine. Koriste se i u stambenim prostorima koji nemaju veliki broj prozora u svojoj strukturi. Uže trake su količinski brojnije i zbog toga mogu na prozoru izgledati bogatije. Trake se po želji mogu rotirati što daje određenu prednost prilikom rada u kancelariji.

 

 

Druga širina trakastih zavesa iznosi sto dvadeset devet milimetara. One su prvenstveno namenjene objektima koji imaju veću kvadraturu i veću staklenu površinu. One su zanimljive zbog njihove osnove koja je dosta šira i modernija. Izgledaju veoma upečatljivo kada se montiraju u objektima koji imaju širinu prozora od preko tri metra. Ukoliko više volite vertikalne pruge onda su za Vas zebra zavese iz našeg asortimana.

 

Obe širine trakastih zavesa su spojene lančićima koji ih drže skladno poređanim. Na taj način će trakaste zavese savršeno i uredno stajati. Ukoliko želite da montirate trakastu zavesu ali imate kosinu na plafonu, nemojte se brinuti. Ovi sistemi zavesa se mogu montirati i na površinama koje su različitih geometrijskih oblika. Svi klizači su napravljeni od aluminijuma. Mehanizam se može poručiti i iz jednog dela koji može imati dužinu i preko tri metra.

 

CENA TRAKASTIH ZAVESA: od 1.400.00 RSD do 2.100.00 RSD po m2.

MONTAŽA: Nudimo uslugu montiranja trakastih zavesa.

 

IZRADA TRAKASTIH ZAVESA PO TAČNIM MERAMA.

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.rolozavese.rs/trakaste-zavese#sigProId19d84b35b9

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610