Panel Zavese

Panel zavese

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Panel zavese se potpuno razlikuju od ostalih sistema zavesa zbog načina pomeranja. Panel mehanizam je napravljen tako da se platno usmerava isključivo na levu ili desnu stranu. U zavisnosti od željene količine svetlosti vi ih možete namestiti po izboru. Nudimo vam veliki izbor materijala koji je kompatibilan sa panel sistemom. To znači da kataloški možete izabrati materijale koji vam se dopadaju i koji se savršeno uklapaju u uređeni prostor.

 

 

U osnovi panel zavese su napravljene od mešavine različitih materijala. One se mogu dizajnirati i od svih metražnih materijala za klasične ili rolo zavese. To znači da možete iskoristiti teksil kao što je lan, pamuk, viskoza ili neki drugi dezen po izboru. Na dnu svake zavese stavljamo dugačak teg koji vuče zavesu na dole i na taj način je potpuno zateže. To znači da bilo koji materijal može ravno stajati i budite sigurni da se neće izgužvati.

 

Zbog velikog izbora dezena materijala koji vam nudimo uređeni dekorativni prostor će izgledati savršeno. Bilo da se radi o modernom prostoru ili enterijeru koji u sebi ima rustične ili stilske elemente. Jedna od velikih prednosti kod panel zavesa je to što ih možete izraditi u jednoj ili više različitih boja.

PANEL ZAVESE SA ALUMINIJUMSKIM MEHANIZMOM

Mi ne pravimo panel mehanizam od plastike već isključivo od aluminijuma. O kvalitetu i samom mahanizmu panel zavesa nije potrebno raspravljati. Sisteme panela možete poručiti sa čak tri ili više kanala u koji se klizači montiraju. To je velika prednost jer možete izabrati više od jedne boje ali i više različitih dezena zavesa.

 

 

Ukoliko pravimo za vas panel zavese od metražnog tekstila oni se mogu skinuti i oprati u veš mašini. Na taj način ćete uvek moći da okačite čiste i mirišljave zavese kod ovih modernih sistema. Kataloška platna ne upijaju mirise ni prašinu i antialergijska su. Ona se ne mogu prati u veš mašini ali su veoma laka za čišćenje. Veoma lake za održavanje su i zebra zavese koje možete pronaći u svim bojama.

 

Ukoliko se ne možete odlučiti za pravu ideju mi vam nudimo profesionalnu i besplatnu uslugu naših dizajnera. Panel zavese su jedna novina na tržištu zavesa i omiljeni izbor moderne arhitekture. One ne zahtevaju velike površine prozora i zato su pogodne za sve vrste objekata.

 

CENA PANEL ZAVESA: od 2.100.00 RSD do 4.800.00 RSD po m2.

MODELI PANELA: Lan, viskoza, pamuk, blackout, pes.

MONTAŽA: Nudimo uslugu montiranja.

 

IZRADA PANEL ZAVESA PO TAČNIM MERAMA

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.rolozavese.rs/panel-zavese#sigProId15fe6ffd7d

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610