Izrada po tačnim merama

Ocena korisnika:  4 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda neaktivna
 

Rolo zavese pravimo po tačnim merama uz mogućnost montaže na teritoriji Beograda ili bilo kog drugog grada. Precizna izrada svih vrsta rolo i zebra zavesa je naš prioritet. Možete izabrati između velikog broja kvalitetnih materijala u svim bojama. Cena rolo zavese zavisi od tačnih mera površine vašeg prozora.

 

Svi naši mehanizmi se prave od aluminijuma. Zbog toga svakom budućem kupcu garantujemo kvalitet i dugotrajnost svakog našeg proizvoda. Rolo i zebra zavese su dostupne kao modeli sa i bez zaštitne maske. Svaki aluminijumski mehanizam se može poručiti u beloj, sivoj ili crnoj boji. Možete izabrati između ručnog povlačenja ili dizanja i spuštanja na daljinski upravljač.

 

 

Nudimo uslugu montaže na plafon, zid ili okvir prozora. Za svaki problem možemo pronaći rešenje i prilagođavamo se montiranju na svim površinama. Ukoliko vas zanimaju naše usluge možete nas pozvati, posetiti ili poslati poruku preko naše kontakt strane.

 

Rolo zavese se montiraju na otvor prozora i na taj način ulepšavaju prostoriju. Isporučuju se na teritoriji Beograda ili bilo kog drugog grada u Srbiji ili inostranstvu. Sve naše modele možemo poslati pouzećem na tačnu adresu vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora. Svaki komadni dezen za rolo zavesa može imati maksimalnu širinu do tri metara. Dužina rolo ili zebra platna može biti i do nekoliko desetina metara.

  

IZRADA ZA 2-4 RADNA DANA

 

Kako bi što pre ispunili želje naših kupaca, nudimo poseban rok izrade. Dva naša najpopularnija i najtraženija artikla možete dobiti u roku od dva do četiri radna dana. Rolo zavese u Beogradu možete odmah preuzeti dok za slanje moramo dodati dan više zbog transporta. To svakako mnogo znači svakome kome su ove zavese potrebne u što kraćem vremenskom periodu.

 

Brzim planom izrade u mogućnosti smo da u kratkom roku isporučimo sve kupljene proizvode našeg preduzeća. Ukoliko je u pitanju dostava na tačnu adresu, sve artikle šaljemo brzom poštom uz mogućnost plaćanja pouzećem.

 

Kada su u pitanju veće porudžbine za opremanje javnih, poslovnih ili ugostiteljskih objekata, rok isporuke je na upit. Svakako ćemo se potruditi da što pre završimo porudžbinu kako bi bili zadovoljni vremenom izrade.

 

Zebra zavese takođe spadaju pod program izrade od dva do četiri radna dana. Ova dva sistema zavesa su veoma slična i razlika je jedino u dizajnu materijala. Rolo mehanizmi su moderna jednobojna platna i mogu se poručiti u svim osnovnim bojama. Zebra platna su prugasta i postoji dosta različitih modela između kojih možete izabrati onaj pravi. Zebra modeli su popularni i isto tako dostupni u svim bojama.

 

Sve slike artikala možete pogledati klikom na naš proizvodni program. Tu su izloženi svi modeli rolo, zebra i ostalih mehanizama zavesa na jednom mestu. Gledanjem velikog broja različitih slika možete dobiti ideju koja će se najbolje uklopiti uz enterijer. Rolo i zebra zavese su postale najpopularnije vrste mehanizama Beograda i vreme je da ukrase vaš prostor.

 

BESPLATNA KONSULTACIJA SA DIZAJNERIMA

 

Svi naši proizvodi koji spadaju pod sisteme zavesa su dostupni po tačnim merama koje želite. Nudimo i ostale proizvode kao što su: venecijaneri, trakaste, rimske, panel, metražne zavese i garnišne. Beograd je postao veoma moderan grad, zato vam nudimo najbolje rolo zavese u regionu.

 

Kvalitet proizvoda stavljamo na prvo mesto. Poslujemo sa proverenim kompanijama koje postoje već dugi niz godina. Nudimo lagerska platna svih sistema koja su odmah dostupna za izradu. Trudimo se da sve naše proizvode isporučimo kupcima u što kraćem vremenskom roku.

 

Prilikom izrade nudimo i besplatne konsultacije sa našim timom dizajnera za sve vrste opremanja. Osim komadne prodaje primamo i sve veće porudžbine uz dodatne pogodnosti plaćanja. Postoji mogućnost dolaska na bilo koju adresu Beograda prilikom merenja i konsultovanja oko izbora materijala za rolo platna.

 

Osim klasičnih mehanizama povlačenjem na lančić u ponudi su i modeli sa pomeranjem na daljinski upravljač. Posetite nas ili nas pozovite kako bi vam izračunali tačan iznos cene za prostor koji opremate. Nudimo sve usluge plaćanja rolo zavesa za fizička ili pravna lica sa sedištem u Srbiji ili inostranstvu.

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610