Venecijaneri

Venecijaneri

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Venecijaneri koje imamo u ponudi pogodni su za sve dimenzije prozora. Predviđeni su za upotrebu u poslovnim objektima ali često se nalaze na prozorima stanova i kuća. Zbog visoke potražnje možemo ih izdvojiti kao univerzalni proizvod za vaše prozore. Venecijaneri se veoma lako pokreću i stavljaju se isključivo preko porvšine staklenog dela prozora.

 

 

Oni se ne montiraju preko okvira prozora iz razloga što taj način nije praktičan i ne izgleda skladno. Prednosti ovih sistema su raznovrsni. Sistemi venecijanera ne zauzmaju puno prostora i ne smetaju prilikom obavljana različitih dnevnih poslova. Mehanizimi imaju dva lančića koji se mogu montirati na levoj ili desnoj strani prozora. Na taj način možete odrediti gde će vam biti lakše da povlačite lančić kao i za sve rolo zavese.

 

Pogodnost venecijanera je u njihovoj mogućnosti jednostavnog rotiranja ali podizanja i spuštanja po želji. Rotacija se može uraditi tako da sunčeve zrake možete potpuno neutralisati ili ih propustiti kroz vaše prozore. Venecijaneri su veoma korisni jer mogu sprečiti da radoznali pogledi spoljašnjeg sveta dopru kroz vaš prozor. Na taj način imate zagarantovanu intimnost što je veoma pogodno za sve poslovne ili stambene objekte. Posebno je dobro za ulične lokale ili stanove koji se nalaze u prizemlju ili suterenu.

VENECIJANERI SU DOSTUPNI U SVIM BOJAMA

Ono što izdvaja naše proizode je to što su dostupni u svim bojama. Možete izabrati između sive boje koja je poslovna ili bež boje ukoliko se uklapa sa vašim stambenim elementima. Venecijaneri su pogodni i za dečiju sobu. Ne zauzimaju puno prostora i raznolikost boja može povoljno uticati na razvoj Vašeg deteta. Posebno ako izabrete venecijanere u zelenoj boji koja ne napreže oči već ih odmara i opušta.

 

 

Širina venecijanera je proizvoljna i lako ih možete prilagoditi svim tipovima vašeg prostora. Venecijaneri su u osnovi aluminijumski i odličnog su kvaliteta. U ponudi imamo i drvene venecijanere koji su pogodni za prostorije koje u sebi imaju stilski nameštaj. Uz pravilno i redovno održavanje oni se bez problema mogu koristiti dug vremenski period. Iz razloga što se prašina skuplja na njima, savetujemo Vam da uvek izaberete neku tamniju nijansu venecijanera.

 

Venecijaneri se čiste brzo i bez ikakvog poteškoća. Dovoljna je suva pamučna krpa da potpuno otkloni površinski sloj prašine. Ukoliko želite da ih detaljnije očistite nemojte ih skidati već ih obrišite mokrom krpom. Ovi sistemi predstavljaju efikasnu i kvalitetnu zaštitu od svetlosti i sunčevih zraka. Ukoliko želite nešto modernije sa prugama na Vašem prozoru onda pogledajte naš izbor za zebra zavese.

 

CENA VENECIJANARA: od 1.200.00 RSD do 2.400.00 RSD po m2.

MONTAŽA: Montaža venecijanera na svim staklenim površinama.

 

IZRADA VENECIJANERA PO VAŠIM MERAMA

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.rolozavese.rs/venecijaneri#sigProId4c9078679b

123

Pratite nas na Instagramu
D-Art Collection instagram profil

Najčitanije vesti

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom

Rolo zavese sa motorom su mehanizmi koji se mogu ugraditi na unutrašnji ili spoljašnji…
Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore

Rolo zavese za prozore možete izabrati u svim bojama. Ova vrsta zavese sa danas stavlja u…

Prodavnica 1

Svetogorska 5 - Centar

11000 Beograd

069/690-200

011/33-49-313

Prodavnica 2

TC Piramida - Novi Beograd

Jurija Gagarina 153A

Centralna Piramida - I sprat - lokal 38A

11000 Beograd

069/690-828

Prodavnica 3

Prote Mateje 64 - Vračar

11000 Beograd

011/38-36-806

Prodavnica 4

Jovanke Radaković 80b - Mirijevo

11000 Beograd

069/36-92-587

Rolo i zebra zavese dolazak na kućnu adresu
Zakažite svoj termin pozivom:
069/690-610